KAARTLEGGING

Wat zeggen de kaarten over jou?

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben voor jou een boodschap of voorspellen jouw toekomst. De afbeelding op een kaart staat ergens voor en zodoende kan het kaarten leggen jou wezenlijke informatie opleveren.

Je verstand en het ego zijn een dienaar van de ziel,
De ziel en je hogere zelf zijn lijdend en jij volgt.

Pendel

Om een nog duidelijker antwoord te krijgen op de vragen die jij stelt, maak ik tijdens kaartleggingen en readings gebruik van een pendel.
Een pendel is een metalen, houten of stenen gewichtje, uitlopend in een punt. Aan de pendel zit een dunne ketting of draad. De pendel wordt boven een kaart of voorwerp gehouden, waarna er een vraag wordt gesteld. De pendel gaat door spiertrillingen bewegen en kan zo antwoord geven op de gestelde vraag, doordat de pendel zal gaan slingeren naar het antwoord op de kaart of een antwoord in gedachten bevestiging.

Uitleg over de verschillende kaartendecks die ik gebruik.

Belangrijk bij het kiezen van de 3 kaarten decks is dat je vanuit je gevoel kiest, Je krijgt dan de juiste informatie die het beste aansluit op jouw situatie.

Medicijnkaarten

Medicijnkaarten waarbij ik 2 soorten leggingen toepas.

Legging 1 (medicijnwiel met de 4 richtingen Noorden, oosten zuiden westen en de heilige berg.

Het Oosten: In het oosten laat men zien waar je spirituele kracht ligt en geeft de richting aan die jouw spirituele weg gaat nemen.

Het zuiden: Deze kaart beschrijft wat het kind in je leert van de kracht van het dier dat erop staat. Het gaat om het geen in jezelf moet vertrouwen en wat je moet koesteren tijdens je groeiproces.

Het westen: Deze kaart brengt je de oplossing voor de uitdaging in je huidige leven en de kaart maakt duidelijk aan welke doelen je aandacht moet schenken en hoe je het gewenste resultaat kunt bereiken.

Het noorden: Deze kaartr leert hoe je lessen van de andere richtingen spiritueel kunt toepassen. De kracht van deze kaart is de sleutel tot leven in wijsheid. Kennis van je innerlijkle leraar en verbondenheid met als doel ‘Het hogere zelf’.

De helige berg: Kijk naar het heden. Kruispunt van spirituele en stoffelijke werkelijkheid. De jij van dit moment. En dit ‘jij’is in ontwikkeling. Als je dit teken aanvaard weet je wie je bent, leer alles over dit teken.

Legging 2 (2 kaarten)

Bij de 2e legmethode gaat het om het herstellen van je evenwicht/balans.

Moeder Aarde vrouwelijke zelf
Vader Hemel Mannelijke zelf

Linkerkant van je lichaam (bestuurd door de rechterhersenhelft)
Rechterkant van je lichaam (bestuurd door de linkerhersenheflt)

De intuitieve kant van de hersenen
De energie van een Krijger

Manifistatie van het leven toe te laten zodat je goedheid kun ontvangen
De moed vooruit te gaan.

Godinne Energie de moeder in jezelf
Beschermer van alles wat je schept

Het kleine meisje De scheppende kracht
Op zoek naar avontuur en ideeën

De waarzegster en de tovenares
Medicijnman in jou Sjamanistische methode

Geheimzinnige tekens.

 

Sjamanisme kaarten


De helende kracht van het Sjamanisme

De geest dringt diep in in de stroom van je bewustzijn door en stimuleert de kern van je zie om zichzelf  te vernieuwen en je levenskracht te doen ontwaken. Een sjamaan wordt aangetrokken door de natuur, hoort de fluisteringen van de geesten op de wind, verwelkomt de regen en geniet van de warmte van de zon en voelt zich verbonden met de voeding van de aarde.

Het sjamanisme is GEEN religie maar een schitterende wereld van vrijheid, magie, verbondenheid met de fysieke en spirituele werelden. Als Heler, als Raadgever en als vertegenwoordiger van de geesten van de natuur treed de sjamaan opals bewaker van onze geliefde planeet.Een voorbeeld van een helende kracht van een wolf is bescherming. Elk dier bezit zijn helende kracht. De kracht van de vogels zal je helpen om jezelf te bevrijden.

Een pad van de Sjamaan, Hij die weet is een pad van herrineringen op je reis kom je in contact met je voorouders. Het gaat erom je ziel te ontdekken. Je vindt de antwoorden waar je naar op zoek bent met behulp van: Kennis, Ervaring, Wijsheid en de helende Energie die verborgen liggen in de beelden en boodschappen op elke kaart.

Bij deze legging kun je een antwoord krijgen op je vragen:

Enkele voorbeelden:
– In contact komen met het vorige leven.
– Hulp bij financieën
– Familieproblemen oplossen
– Waar werdt mijn ziel voor het eerst geboren?
– Waarin moet ik mijn Energie investeren om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen?

De Legging met 3 kaarten
Geeft jou een inzicht in de oorsprong van een probleeem.
De huidige invloeden en de mogelijkheden in de komende 3 maanden.
1 Verleden: Toegang tot wijsheid
2 Heden: Wat er ook is, gooi het eruit. Je hebt een stem.
3 Toekomst: Neem verstandige voorzorgsmaatregelen.

Chakra wijsheid kaarten

Stap binnen in de wereld van Chakra’s en krijg inzicht in hoe uw huidige situatie gedachten en keuzes de zeven energiecentra in uw lachaam beinvloeden.

Alles wat zich afspeelt in uw leven, weerspiegelt zich namelijk in uw chakra’s Het in balans brengen van uw Energiecentra is daarom niet alleen essentieel, voor uw algemeen welzijn. Het is ook een manier om uw ziel af te stemmen op de wijsheid van het universum. De boodschap die je ontvangt, helpt je met het uitzoek. welke energiecentra uit evenwicht. En deze boodschap spoort u aan om na te denken over de blokkades in de energiestromen en helpen u om uw chakra’s te genezen.

Zo kunt u de eerste stappen zetten op de weg naar innerlijke balans en persoonlijke transformatie.

Iedereen kan zelf kiezen kiezen hoe hij zijn chakra’s het best in balans kan brengen, doormiddel van de gekozen activiteiten. Voeding affirmaties, kleuren, kristallen, elementen die als ondersteuning kunnen werken bij elk specifiek chakra.

Algemene ideeën die kunnen helpen bij verandering en genezing:

 • Kleuren
 • Yoga
 • Kristallen en stenen
 • Pendels
 • Holistische geneeswijze
 • Psychotherapie
 • Muziek
 • De natuur
 • Etherische olieën
 • Voedsel
 • Creativiteit
 • Meditatie

Neem de verantwoordelijkheid voor uw keuzes en de invloed die ze hebben op uw lichaam, gezondheid en totale welzijn. Als we de redenen voor keuzes of blokkades in de Energie erkennen, dan zetten we de volgende stap naar genezing en het ontwikkelen van een innerlijke balans. Geniet van harmonieuze evenwichtige chakra’s en dat u leven gezegend wordt met de gezondheid van geest, lichaam en ziel.